גרעיני דלעת קלויים עם סוכר ותבלינים
גרעיני דלעת קלויים עם סוכר ותבלינים הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטואובו, ומתאים ל-Fodmap, המכיל 4 מנות. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 190 קלוריות . גש לחנות וקנית תבלין לפאי דלעת, גרעיני דלעת, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ-Allrecipes יש 31 מעריצים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו צפרדעי עוגיות סוכר עם סוכר חום ותבלינים ,שייק דלעת תפוז אפרסמונים עם זרעי צ'יה , ופסטה פסטו תרד וגרעיני דלעת קלויים .
הוראות
מחממים את התנור מראש ל-250 מעלות פרנהייט (120 מעלות צלזיוס).
פזרו את גרעיני הדלעת בשכבה אחת על תבנית אפייה. קולים במשך 45 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם יבשים וקלויים. גרעינים גדולים יותר עשויים לקחת יותר זמן.
בקערה גדולה, ערבבו יחד 2 כפות סוכר לבן, מלח ותבלין פאי דלעת. הניחו בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את גרעיני הדלעת ופוזים מעל את הסוכר שנותר. מערבבים בעזרת כף עץ עד שהסוכר נמס, כ-45 שניות.
יוצקים את הזרעים לקערה עם הסוכר המתובל ומערבבים עד לציפוי. נותנים להתקרר לפני ההגשה. יש לאחסן בכלי אטום בטמפרטורת החדר.