דאל הודי עם תרד
הודי דאל עם תרד יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 40 דקות. לכו לחנות ותביאו מלח, עדשים, כורכום טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . נסו Indian Dahl, Dahl ההודי פיקנטי, ו עדשים הודייםdahl (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים עדשים ומשרים במשך 20 דקות.
בסיר גדול, להביא מים לרתיחה ומערבבים במלח, עדשים, כורכום ואבקת צ ' ילי. מכסים וחוזרים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות. מערבבים את התרד ומבשלים 5 דקות, או עד עדשים רכים.
הוסף עוד מים במידת הצורך.
בסיר קטן על חום בינוני, ממיסים חמאה ובצל טחון עם כמון וזרעי חרדל, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים עד בצל הם שקופים, ולאחר מכן לשלב עם עדשים. מערבבים ב garam masala וחלב קוקוס ומבשלים עד מחומם דרך.