דאנק גבינה ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל גבינת ברוקולי Dunk. מתאים ל-30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 164 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו ברוקולי, אבקת צ'ילה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ברוקולי עם גבינת צ'דר " דאנק, טריקה Dunk, ו טבילת סרטן טריקה Dunk (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 8 אינץ ' מהחום. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הברוקולי והשום ומבשלים על אש מתונה, מערבבים מדי פעם, עד שהברוקולי משחימים כתמים ורכים, כ -5 דקות. מערבבים בתבלינים ואורגנו. מתבלים במלח ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים עד הברוקולי הוא רך והנוזל התאדה, כ 3 דקות.
מסדרים חצי מהגבינה ב 6 מנות גראטן בודדות. למעלה עם הברוקולי והגבינה הנותרת. לצלות במשך 5 עד 6 דקות, או עד הגבינה נמסה השחמה.
מגישים מיד עם טורטיות חמות.