Three-Cheese Dunk הוא מאכל צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו. מנה אחת מכילה 119 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . מתאים ל-24 ומחירו 58 סנט למנה מנות. אם יש לך מלח, גבינה, חזרת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ברוקולי צ'יז דאנק , ברוקולי עם גבינת צ'דר "דאנק" ו- Slam Dunk .
הוראות
1
במעבד מזון מערבבים את גבינת הקוטג', המיונז, החזרת, החרדל, המלח והפלפל; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרקרים מחיטה מלאה
חזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים לקערה קטנה. מקפלים פנימה את גבינת הצ'דר, הגבינה הכחולה והבצל. מכסים ומכניסים למקרר לשעה או עד שהן מתקררות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Moet & Chandon White Star (). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.