דאקוס (סלט לחם יווני) עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. אם יש לכם שמן זית יווני, גבינת פטה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cretan Dakos-Koukouvagia (Owl), סלט לחם עוף יווני, ו סלט לחם בסגנון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
מברישים את הלחם בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. לחם גריל משני הצדדים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
הסר את הלחם על מגש ולתת לשבת בטמפרטורת החדר כדי לקבל קצת קשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
4
בינתיים, להקציף יחד 1 כוס שמן זית, מיץ לימון, שמיר בקערה בינונית. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מקפלים את המלפפון, עגבניות, בצל, פטה לתוך תערובת השמן ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. כפית את התערובת על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות