קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

דביק איטי צלי בטן של חזיר

דביק איטי צלי בטן של חזיר
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר חזיר מגולגל צלוי איטי, בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, ו בשר חזיר צלוי איטי עם סלריאק & מחית אגס.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
להניח את החזיר, עור בצד למעלה, על מתלה בדיל קלייה. טפטוף עם מעט שמן, ואז לחץ קלות על הפלפלים המרוסקים וקמצוץ של מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
מניחים בתנור, ואז מבשלים 1 hr.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר מהתנור ו למרוח עם המיצים. המשך לבשל עוד 1 שעות, צולה כל 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
שים את הבצלים החתוכים בקופסת הצלייה מתחת לבשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מערבבים את הדבש יחד עם כמון וצ ' ילי, מברשת אותו על החזיר, ולאחר מכן להגדיל את התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מבשלים במשך 30-40 דקות נוספות, מתבלים מדי פעם, עד קרמל עם זיגוג זהב עשיר על החזיר. לאחר מבושל ומכרז (זה יכול להיות נבדק בקלות על ידי פירסינג הבשר עם סכין), להסיר חזיר מהתנור, ולאחר מכן לעזוב לנוח במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
בעוד החזיר נח, לחמם את הפח על הכיריים עם הבצל, הוספת 2 כפות מים. זה יהיה להרים כל שאריות מהמחבת, יצירת ליקר בישול לח. מתבלים את הבצל במלח ופלפל, ואז מחלקים בין 6 צלחות. לגלף חזיר לתוך 6 מנות, ולאחר מכן לשרת על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
9
יוצקים את כל המשקאות הנותרים מעל ומגישים עם מחית דלעת (להלן).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)