קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

דביק איטי צלי בטן של חזיר

דביק איטי צלי בטן של חזיר
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר חזיר מגולגל צלוי איטי, בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, ו בשר חזיר צלוי איטי עם סלריאק & מחית אגס.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
להניח את החזיר, עור בצד למעלה, על מתלה בדיל קלייה. טפטוף עם מעט שמן, ואז לחץ קלות על הפלפלים המרוסקים וקמצוץ של מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים בתנור, ואז מבשלים 1 hr.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
הסר מהתנור ו למרוח עם המיצים. המשך לבשל עוד 1 שעות, צולה כל 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
שים את הבצלים החתוכים בקופסת הצלייה מתחת לבשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
6
מערבבים את הדבש יחד עם כמון וצ ' ילי, מברשת אותו על החזיר, ולאחר מכן להגדיל את התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מבשלים במשך 30-40 דקות נוספות, מתבלים מדי פעם, עד קרמל עם זיגוג זהב עשיר על החזיר. לאחר מבושל ומכרז (זה יכול להיות נבדק בקלות על ידי פירסינג הבשר עם סכין), להסיר חזיר מהתנור, ולאחר מכן לעזוב לנוח במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
בעוד החזיר נח, לחמם את הפח על הכיריים עם הבצל, הוספת 2 כפות מים. זה יהיה להרים כל שאריות מהמחבת, יצירת ליקר בישול לח. מתבלים את הבצל במלח ופלפל, ואז מחלקים בין 6 צלחות. לגלף חזיר לתוך 6 מנות, ולאחר מכן לשרת על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
יוצקים את כל המשקאות הנותרים מעל ומגישים עם מחית דלעת (להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)