קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

דביק איטי צלי בטן של חזיר

דביק איטי צלי בטן של חזיר
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בשר חזיר מגולגל צלוי איטי, בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, ו בשר חזיר צלוי איטי עם סלריאק & מחית אגס.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להניח את החזיר, עור בצד למעלה, על מתלה בדיל קלייה. טפטוף עם מעט שמן, ואז לחץ קלות על הפלפלים המרוסקים וקמצוץ של מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
3
מניחים בתנור, ואז מבשלים 1 hr.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור ו למרוח עם המיצים. המשך לבשל עוד 1 שעות, צולה כל 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
שים את הבצלים החתוכים בקופסת הצלייה מתחת לבשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מערבבים את הדבש יחד עם כמון וצ ' ילי, מברשת אותו על החזיר, ולאחר מכן להגדיל את התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מבשלים במשך 30-40 דקות נוספות, מתבלים מדי פעם, עד קרמל עם זיגוג זהב עשיר על החזיר. לאחר מבושל ומכרז (זה יכול להיות נבדק בקלות על ידי פירסינג הבשר עם סכין), להסיר חזיר מהתנור, ולאחר מכן לעזוב לנוח במשך 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בעוד החזיר נח, לחמם את הפח על הכיריים עם הבצל, הוספת 2 כפות מים. זה יהיה להרים כל שאריות מהמחבת, יצירת ליקר בישול לח. מתבלים את הבצל במלח ופלפל, ואז מחלקים בין 6 צלחות. לגלף חזיר לתוך 6 מנות, ולאחר מכן לשרת על גבי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים את כל המשקאות הנותרים מעל ומגישים עם מחית דלעת (להלן).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)