קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

דבש & Chipotle מזוגגים חניתות בטטה עם ליים

דבש & Chipotle מזוגגים חניתות בטטה עם ליים
דבש & Chipotle מזוגגים בטטה חניתות עם סיד נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם איי התבלינים טחון צ'יפוטלה אבקת צ' ילי, דבש, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Chipotle-חניתות בטטה מזוגגות עם ליים, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם חמאת ליים דבש Chipotle, ו צ'יפוטלה צלוי ליים בטטה צ' יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הפרוסות בטטה בקערה גדולה. מעיל תבנית אפייה גדולה עם 1-כף חמאה ולהגדיר aside.In סיר קטן מעל חום בינוני, להמיס את חמאת ½ כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא את אבקת צ ' יפוטלה ולאחר מכן להוסיף את הדבש, מיץ ליים, ומלח. להביא ערבוב רותח כל הזמן; להמשיך להתבשל במשך שלוש דקות כדי להתיך את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את הזיגוג על תפוחי האדמה המתוקים ולזרוק עד מצופה היטב. מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. השתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה, טפטוף כל זיגוג שנותר על תפוחי האדמה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום. צלוי, מכוסה, במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את נייר הכסף ולהוסיף את תפוחי האדמה. המשך לאפות, לצלות כל 10 דקות במשך 20 דקות נוספות, עד מכרז, משחי יפה, ו caramelized בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מגישים מיד, או להתחמם בתנור נמוך עד 30 דקות. תחבוט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®