קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

דבש & Chipotle מזוגגים חניתות בטטה עם ליים

דבש & Chipotle מזוגגים חניתות בטטה עם ליים
דבש & Chipotle מזוגגים בטטה חניתות עם סיד נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם איי התבלינים טחון צ'יפוטלה אבקת צ' ילי, דבש, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Chipotle-חניתות בטטה מזוגגות עם ליים, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם חמאת ליים דבש Chipotle, ו צ'יפוטלה צלוי ליים בטטה צ' יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הפרוסות בטטה בקערה גדולה. מעיל תבנית אפייה גדולה עם 1-כף חמאה ולהגדיר aside.In סיר קטן מעל חום בינוני, להמיס את חמאת ½ כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטאטא את אבקת צ ' יפוטלה ולאחר מכן להוסיף את הדבש, מיץ ליים, ומלח. להביא ערבוב רותח כל הזמן; להמשיך להתבשל במשך שלוש דקות כדי להתיך את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים את הזיגוג על תפוחי האדמה המתוקים ולזרוק עד מצופה היטב. מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. השתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה, טפטוף כל זיגוג שנותר על תפוחי האדמה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום. צלוי, מכוסה, במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את נייר הכסף ולהוסיף את תפוחי האדמה. המשך לאפות, לצלות כל 10 דקות במשך 20 דקות נוספות, עד מכרז, משחי יפה, ו caramelized בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מגישים מיד, או להתחמם בתנור נמוך עד 30 דקות. תחבוט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה