המתכון דבש, אניס ביסקוטי שקדים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 81 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כל מטרה קמח, ביצים, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו שקדים וביסקוטי אניס, אניס-ביסקוטי שקדים, ו אניס-ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
לטאטא שמן, סוכר, דבש, ביצים, קליפת לימון, אניסיד ווניל בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח, ואז אגוזים. מכסים ומקררים את הבצק עד שמצונן היטב, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים אדומים או ירוקים, חצויים, לא חובה
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 2 סדינים אפייה גדולים. כפית את הבצק ב 3 רצועות שוות (2 על גיליון אחד, מרווח היטב זה מזה, ו 1 על גיליון שני). באמצעות ידיים מקורנות היטב, רצועות צורה לתוך 2 אינץ 'רחב על ידי 1 אינץ' -יומני גבוה.
באמצעות מרית גדולה, להעביר בעדינות יומני משטח עבודה. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל יומן באלכסון לפרוסות § - אינץ ' עבה. סדר פרוסות, לחתוך בצד למטה, על גיליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
קרטון חמוציות רוטב תפוזים
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים עד הצד התחתון חומים, כ 7 דקות. הפוך את העוגיות.