קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

דבש, אניס ביסקוטי שקדים

דבש, אניס ביסקוטי שקדים
המתכון דבש, אניס ביסקוטי שקדים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 81 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כל מטרה קמח, ביצים, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו שקדים וביסקוטי אניס, אניס-ביסקוטי שקדים, ו אניס-ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
לטאטא שמן, סוכר, דבש, ביצים, קליפת לימון, אניסיד ווניל בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח, ואז אגוזים. מכסים ומקררים את הבצק עד שמצונן היטב, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים אדומים או ירוקים, חצויים, לא חובהדובדבנים מסוכרים אדומים או ירוקים, חצויים, לא חובה
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 2 סדינים אפייה גדולים. כפית את הבצק ב 3 רצועות שוות (2 על גיליון אחד, מרווח היטב זה מזה, ו 1 על גיליון שני). באמצעות ידיים מקורנות היטב, רצועות צורה לתוך 2 אינץ 'רחב על ידי 1 אינץ' -יומני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
4
אופים יומני עד רק קפיצי לגעת, מיתוג וסיבוב מחבתות לאחר 10 דקות, על 20 דקות בסך הכל (יומני יתפשט). מגניב 15 דקות על הסדינים. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שיפונדה של עלי קייל1 כוס שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
5
באמצעות מרית גדולה, להעביר בעדינות יומני משטח עבודה. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל יומן באלכסון לפרוסות § - אינץ ' עבה. סדר פרוסות, לחתוך בצד למטה, על גיליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים עד הצד התחתון חומים, כ 7 דקות. הפוך את העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
7
אופים עד הצד התחתון חומים, כ 7 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
8
העברת מדפים מגניב (עוגיות יהיה פריך כפי שהם מגניבים). (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
דמררה או סוכר חום בהירדמררה או סוכר חום בהיר