דבש במרינדה חזיר עם גרמולטה
גשו לסופר וקנו יין, שיני שום, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו דבש במרינדה חזיר עם גרמולטה, דבש לימון במרינדה בשר חזיר Tenderloin, ו חזיר משופד בגריל במרינדה lemongrass, דבש ורוטב דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר ב 11 x 7 x 2 אינץ זכוכית אפייה צלחת.
מקציפים דבש, שום ומיץ תפוזים בקערה קטנה.
יוצקים מעל חזיר; להפוך מעיל.
מפזרים חזיר עם 1 כפית מלח ים ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
להעביר חזיר לצלחת; מרינדה מילואים.
שמן חום במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חזיר למחבת. חום מכל הצדדים, פונה לעתים קרובות, על 4 דקות.
מעבירים לתנור; מבשלים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 66°, 15 עד 20 דקות.
העברה ללוח חיתוך; תן לנוח 5 דקות. מחבת מילואים.
יוצקים מרינדה שמורה לתוך אותה מחבת; להוסיף יין. מרתיחים בעדינות עד מופחת 1/2 כוס, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ים ופלפל.
מערבבים קליפת תפוז, טימין, רוזמרין, ומרווה בקערה קטנה עבור גרמולטה.
חותכים חציית חזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; העברה לצלחת.
מפזרים עם גרמולטה ומגישים.
למנה: 279 קלוריות, 10 גרם שומן, 0.3 גרם סיבים