תרנגול הודו עם בריח דבש ורוטב קרביים עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך טימין, גבעול סלרי, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הודו מייפל בריין עם רוטב שמנת, רוטב בשר עוף, ו הודו ממולא צלוי עם רוטב קרביים (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו extra-large stockpot עם שקית פלסטיק גדולה כבדה (על קיבולת 30 ליטר). יש לשטוף את טורקיה; מניחים בשקית ניילון. מערבבים 8 ליטרים מים, 2 כוסות מלח גס 1 כוס דבש בסיר גדול עד מלח ודבש להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
גב שומן חזיר
2
להוסיף 1 חבורה טימין טרי, שיני שום קלופים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
3
יוצקים מלח על תרנגול הודו. לאסוף שקית פלסטיק בחוזקה סביב טורקיה, כך ציפור מכוסה מי מלח; שקית פלסטיק חותם. מקררים סיר עם טורקיה במי מלח לפחות 12 שעות ועד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
גב שומן חזיר
4
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לנקז טורקיה היטב; להשליך מלח. לטפוח על תרנגול הודו יבש מבפנים ומבחוץ. לסחוט מיץ מחצאי לימון לתוך החלל הראשי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מוסיפים קליפות לימון ונותר 1 חבורה טימין טרי לחלל הראשי. הכנס כנפיים תחת טורקיה; לקשור את הרגליים יחד רופף כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
7
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
הודו צלוי 1 שעה. בשר הודו עם מרק עוף 1 כוס. המשך לצלות עד טורקיה הוא חום עמוק מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 180 ° F, צולה עם מרק עוף 1 כוס כל 30 דקות ומכסה באופן רופף עם נייר אם טורקיה הוא בראונינג מהר מדי, על 2 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ
9
מעבירים תרנגול הודו למגש. אוהל טורקיה רופף עם נייר כסף ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
יוצקים מיצי מחבת לתוך כוס מדידה גדולה זכוכית. כפית את השומן; מיצי מילואים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
בעוד טורקיה מבשלת, במקום שמור טורקיה צוואר, לב ו gizzard לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים 6 כוסות מים, 3 1/2 כוסות מרק עוף, גזר, בצל, סלרי ועלה דפנה. מבשלים מעל חום בינוני עד המניה טורקיה מצטמצם 3 כוסות, על 2 שעות. מסננים מלאי טורקיה לתוך קערה; שמור צוואר טורקיה ו giblets. תוריד בשר מהצוואר. קוצצים בשר צוואר וקרביים.
מוסיפים 5 כפות כל קמח המטרה להקציף 2 דקות. בהדרגה להקציף במלאי טורקיה, שמנת עד 1 כוס שמורות מיצי טורקיה (מיצים הם מלוחים, כך להוסיף על פי הטעם). רוטב מבשלים עד מעובה כדי עקביות הרצוי, לטאטא מדי פעם, על 5 דקות.