דבש-ברני חזה עוף מטוגן
דבש בריח חזה עוף מטוגן יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם פלפל, חצאי חזה עוף, מלח בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו בירה מושחרת-חזה עוף בריח, עוף מטוגן בריח, ו בורבון בריין עוף מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים קרים, מלח כשר ודבש בקערה גדולה, מערבבים עד שהמלח מתמוסס.
להוסיף חזה עוף, ולשקול אותם עם צלחת כדי לשמור אותם שקוע לחלוטין. מכסים את כל הקערה בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.
הסר קערה מהמקרר; ניקוז ועוף יבש.
יוצקים חלב חמאה מעל עוף בקערה גדולה. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מערבבים קמח, פלפל שחור, מלח שום, מלח בצל, ופלפל קאיין בקערה גדולה.
מעיל כל חזה עוף בתערובת קמח עד מכוסה היטב על כל הצדדים; מניחים חזה עוף מצופה קמח על מתלה קירור להתייבש במשך 15 דקות.
חום שמן צמחי במחבת גדולה ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מבשלים חזה עוף עד השחמה וכבר לא ורוד במרכז, על 10 עד 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
העברת עוף למתלה קירור; לאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. מרתפי הערבה ריזלינג יבש עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![מרתפים ערבה ריזלינג יבש]()
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.