דבש הדר ברן הודו מעושן
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? דבש הדר ברן הודו מעושן יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לכם תפוזים, קוביות קרח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו -30 דקות. . מתכונים דומים: דבש הדר ברן הודו מעושן, דבש בריח הודו מעושן, ו דבש-ברן ועוף מעושן.
הוראות
מערבבים מים חמים ומלח כשר בצידנית 54 ליטר, תוך ערבוב עד שהמלח מתמוסס.
מערבבים במרק ירקות, דבש ומיץ תפוזים.
יוצקים את קוביות הקרח, מניחים את ההודו לתוך המלח עם צד השד למעלה, וסוגרים את המכסה הקר.
מניחים את הצידנית במקום קר ולתת טורקיה להשרות לילה או עד 12 שעות. טמפרטורת המלח חייבת להישאר קרה יותר מ 40 מעלות F (4 מעלות C).
הסר את טורקיה ממי מלח, להשליך מלח, ולייבש את טורקיה ביסודיות עם מגבות נייר.
מערבבים שמן צמחי עם תיבול עוף בקערה, ולשפשף את טורקיה עם התערובת.
מניחים תפוח, סלרי, בצל, חתיכות תפוז לתוך חלל של טורקיה.
מחממים גריל חיצוני ל 400 מעלות F (205 מעלות C) לחום עקיף ושמן קל באח. לבנות "פצצת עשן" על ידי הצבת על 1 כוס של היקורי או שבבי עץ דובדבן באמצע 12x12 אינץ ' כפול חתיכת רדיד אלומיניום. לאסוף את הקצוות של נייר הכסף כדי להפוך את כיס ולהשאיר את הכיס פתוח בחלק העליון. הגדר את פצצת העשן ישירות על הגחלים אם צלייה עם פחם, או על בר להבה של גריל גז.
הגדר את טורקיה על הגריל בעמדה עבור חום עקיף, להכניס מדחום בדיקה לתוך החלק העבה ביותר של שד טורקיה, לא לגעת בעצם, ולסגור את הגריל. הגדר את המדחום בדיקה עבור 160 מעלות F (70 מעלות C).
גריל טורקיה במשך 1 שעה ולבדוק את הציפור; אם העור הוא כבר זהוב חום, לכסות את השד, הרגליים, ואת הכנפיים עם רדיד אלומיניום. החלף את פצצת העשן עם אחד חדש; סגור כיסוי ולהמשיך גריל עד רשם מדחום בדיקה 160 מעלות F (70 מעלות C), 2 עד 3 שעות נוספות.
הסר את פירות וירקות חתיכות מן החלל, לכסות את טורקיה עם רדיד אלומיניום, ולתת לנוח 1 שעה לפני גילוף.