דבש ועור פירות משמש
דבש ועור פירות משמש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 7 שעות. אם יש לך משמשים, דבש, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. וזה די גרוע. מתכונים דומים: משמש ועור פירות לבנדר, תפוח קינמון פרי עור, ו עור פירות קינמון ואגסים.
הוראות
מחממים את התנור ל 77° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה rimmed עם מחצלת אפיית סיליקון ולמקם על משטח עבודה שטוח; להפריש.
מניחים את כל החומרים בבלנדר תערובת עד שיש לך פירה חלקה מאוד, על 1 דקה.
להעביר את התערובת לסיר בינוני.
מניחים את הסיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי, עד התערובת מתחילה בועה סביב הקצוות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה מעט ומקטין על 1 3/4 עד 2 כוסות, על 10 עד 15 דקות.
העברה למכולה חסינת חום עם זרבובית או לחזור לכד בלנדר ניקה, מיובש.לאט לאט לשפוך את התערובת על מחצלת האפייה, התחקות החלק הפנימי של הגבול הצבעוני כדי ליצור מלבן. (אם מחצלת האפייה שלך אין גבול, להשאיר גבול 1 אינץ ' מהקצה.)
יוצקים את התערובת הנותרת בתוך גבולות המלבן בתבנית זיגזג (לא יוצקים את כל זה באמצע מחצלת האפייה). באמצעות מרית גומי, לדחוף את התערובת כדי לכסות כל חלקים ריקים בתוך המלבן (פני השטח לא יהיה אפילו). שמירה על תבנית האפייה על משטח העבודה, לתפוס את הקצוות של הסדין—לחיצה על הגבול החשוף של מחצלת האפייה עם האגודלים שלך—בעדינות לנער קדימה ואחורה כדי אפילו את פני השטח של התערובת, סיבוב גיליון האפייה רועד לפי הצורך.
מניחים בתנור ואופים עד פני השטח של עור הפרי הוא דביק מעט למגע, אבל, כאשר נלחץ בכמה מקומות שונים, אצבע לא משאיר חריץ, על 6 עד 7 שעות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור, הנח על מתלה תיל, ותן להתקרר לחלוטין.מניחים בצד גיליון באורך 16 אינץ ' של נייר שעווה או קלף. החל בקצה אחד קצר של עור פירות מקורר, למשוך אותו מן מחצלת אפייה ולהעביר אותו אל הנייר. באמצעות מספריים מטבח נקיים, לחתוך את עור הפרי ונייר כדי ליצור רצועות בגודל הרצוי, צורות, או חתיכות לגלגל, נייר וכל (כדי למנוע דבק). לאחסן במיכל אטום עד 3 שבועות.