דבש וקישואים מזוגגים בקארי
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. לכו לחנות ותרימו מעיכות חורף, אבקת צ'יפוטלה צ' ילה טחונה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: דבש וקישואים מזוגגים בקארי, טלה מזוגג דבש-קארי עם ענבים קלויים וחמוציות, ו דלעת מזוגגת עם דבש צ'יפוטלה.
הוראות
הכן את הגריל לבישול עקיף על אש בינונית.
לשטוף את מעיכות מתחת למים קרים. באמצעות סכין כבדה, חדה, לחתוך את הקצוות של כל סקווש ולאחר מכן לחתוך כל סקווש ל 4 או 6 חתיכות. באמצעות כף, לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים ואת עיסת.
מניחים את חתיכות הסקווש על מחבת סדין ומברישים את הבשר עם השמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
צחצח את סורגי הבישול. גריל חתיכות סקווש, צד העור למטה, על חום בינוני עקיף, עם המכסה סגור, במשך כ -30 דקות.
בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את החומרים זיגוג לבשל עד החמאה נמסה הזיגוג הוא חלק, על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
לאחר 30 הדקות הראשונות של הבישול, להחזיר את חתיכות סקווש למחבת הסדין. סגור את מכסה הגריל כדי לשמור על החום בפנים.
מברשת הבשר עם זיגוג, להחזיר את הדלעת לגריל, ולהמשיך לצלות על חום בינוני עקיף, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד רך ומכרז, 30 עד 40 דקות, זיגוג כל 15 עד 20 דקות. מתבלים עם יותר מלח, אם תרצה.
טפטוף עם זיגוג הנותרים לשרת חם.