דבש-חרדל עוף צלוי עם בועה & חריקה
עוף צלוי דבש-חרדל עם בועה & חריקה היא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. לך לחנות ותביא חמאה, בצלים אביביים, כרוב סבוי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בועה וחריקה, בועה וחריקה, ו בועת לוקס וחריקה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרתיחים את הבצלים והגזר במשך 4 דקות.
לנקז, ואז לזרוק עם השמן בדיל קלייה. לשבת את העוף באמצע, למרוח עם 1 כף חמאה העונה הכל טוב. צלי במשך 1 שעות, נותן את הירקות מערבבים פעם או פעמיים במהלך הבישול.
בינתיים, לבשל את הכרוב ואת הבצל באביב 1 כף חמאה במחבת עד במכרז. מערבבים לתוך מחית, עונה, ואז לעצב לתוך 4 עוגות. תניח בצד.
כאשר הזמן נגמר, לבדוק את העוף מבושל דרך. אם זה, לערבב את החרדל ודבש, טפטוף על העוף וצלי במשך 5 דקות יותר.
בינתיים, להמיס את שאר 1 כף חמאה במחבת לא מקל. מטגנים את העוגות במשך 4-5 דקות או כל צד עד זהוב וחם.
אם אתה רוצה, להסיר שד שלם ורגל אחת מן העוף כדי להיות מקורר, מכוסה ומקורר להשתמש בסלט קוב החורף למחרת (ראה 'הולך טוב עם'). לגלף את שאר העוף ומגישים עם מיצי הבישול, ירקות ובועה & חריקה.