דבש-טימין יון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דבש טימין יון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 54 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח, עלי קורנית, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו גלידת דבש ותימין עם קורנית מסוכרת, המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין, ו אגוז-טימין דבש (מתכונים דומים).
הוראות
עם מזמרה עוף או מספריים מטבח, לחתוך כל יון לשניים דרך מרכז השד והגב. למשוך ולהשליך גושי שומן.
חותכים את הצוואר ושומרים עם קרביים לשימושים אחרים. יש לשטוף את הציפורים ולייבש אותן.
בקערה, מערבבים חומץ, דבש, ותימין.
להוסיף יון ומערבבים מעיל עם תבלינים.
בואו לעמוד לפחות 20 דקות או להירגע, מכוסה, עד 1 יום, הפיכת חתיכות על פני כמה פעמים.
אם משתמשים בפחם, תל ולהצית 60 בריחים על האש של ברביקיו עם מכסה (20 עד 22 פנימה. wide). כאשר briquets מנוקדים באפר אפור, בערך 15 דקות, לדחוף חלקים שווים לצדדים מנוגדים של הבעירה.
מניחים מחבת טפטוף בין גחלים. הגדר את הגריל במקום.
אם באמצעות ברביקיו גז, לכסות ולהפוך את החום גבוה במשך כ 10 דקות. התאם מבערים לבישול עקיף (אין מרכז חום כלפי מטה) ולשמור על גבוה. הגדר מחבת טפטוף מתחת לגריל בין מבערים הוצתו. הגריל מוכן.
להרים את יון מן המרינדה ולשכב, עצמות למטה, במרכז הגריל, לא ישירות מעל החום. כסו את הברביקיו ופתחו את פתחי האוורור.
מבשלים עד שציפורים משחימות בעושר רב, מרקיעות לעתים קרובות עם מרינדה, באמצעות כל זה. עבור נדיר, השדיים לחים ואדום במרכז (לחתוך כדי לבדוק); לאפשר כ 25 דקות. עבור בינוני, לבשל 6 עד 10 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.