קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

דבש-טימין יון

דבש-טימין יון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דבש טימין יון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 54 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך מלח, עלי קורנית, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו גלידת דבש ותימין עם קורנית מסוכרת, המרכיב הסודי (דבש): מותן חזיר צלוי דבש-טימין, ו אגוז-טימין דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
עם מזמרה עוף או מספריים מטבח, לחתוך כל יון לשניים דרך מרכז השד והגב. למשוך ולהשליך גושי שומן.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
מזמרה עוףמזמרה עוף
2
חותכים את הצוואר ושומרים עם קרביים לשימושים אחרים. יש לשטוף את הציפורים ולייבש אותן.
3
בקערה, מערבבים חומץ, דבש, ותימין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להוסיף יון ומערבבים מעיל עם תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
5
בואו לעמוד לפחות 20 דקות או להירגע, מכוסה, עד 1 יום, הפיכת חתיכות על פני כמה פעמים.
6
הכן ברביקיו לחום עקיף.
7
אם משתמשים בפחם, תל ולהצית 60 בריחים על האש של ברביקיו עם מכסה (20 עד 22 פנימה. wide). כאשר briquets מנוקדים באפר אפור, בערך 15 דקות, לדחוף חלקים שווים לצדדים מנוגדים של הבעירה.
8
מניחים מחבת טפטוף בין גחלים. הגדר את הגריל במקום.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
אם באמצעות ברביקיו גז, לכסות ולהפוך את החום גבוה במשך כ 10 דקות. התאם מבערים לבישול עקיף (אין מרכז חום כלפי מטה) ולשמור על גבוה. הגדר מחבת טפטוף מתחת לגריל בין מבערים הוצתו. הגריל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
להרים את יון מן המרינדה ולשכב, עצמות למטה, במרכז הגריל, לא ישירות מעל החום. כסו את הברביקיו ופתחו את פתחי האוורור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מבשלים עד שציפורים משחימות בעושר רב, מרקיעות לעתים קרובות עם מרינדה, באמצעות כל זה. עבור נדיר, השדיים לחים ואדום במרכז (לחתוך כדי לבדוק); לאפשר כ 25 דקות. עבור בינוני, לבשל 6 עד 10 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק