דבש כתום הפוך עוגה
עוגת דבש-תפוז הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 442 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלב, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 20%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: דבש כתום הפוך עוגה, דבש הפוך עוגת תפוחים, ו דבש ורוזמרין הפוך עוגת תאנה.
הוראות
במחבת טפלון בגודל 9 עד 10 אינץ', אטומה לתנור (עם דפנות משופעות) על אש בינונית-גבוהה, מערבבים דבש ומיץ תפוזים עד לרתיחה. מבשלים ללא ערבוב עד שהתערובת מקציפה, מעובה מעט ומגיעה ל -230 (הטה בזהירות את התבנית כך שהתערובת עמוקה מספיק כדי להירשם למדחום), 2 עד 4 דקות. מצננים עד להסמכה, בערך 15 דקות. מעט חופפים פרוסות תפוזים במעגלים קונצנטריים מעל סירופ.
בקערה גדולה, עם מיקסר במהירות גבוהה, היכו חמאה וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים קליפת תפוז.
בקערה אחרת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים מחצית מתערובת הקמח לתערובת חמאה רק עד להטמעה. מערבבים חלב, ואז תערובת הקמח שנותרה, רק עד להטמעה. מגרדים בזהירות את הבלילה על פרוסות תפוז בתבנית ומורחים את הרמה.
אופים בתנור רגיל 350 או הסעה עד שיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות עבור רגיל, 25 עד 30 דקות עבור הסעה.
הפוך צלחת שטוחה מעל מחבת. הפוך עוגה לצלחת והרם את התבנית, היזהר בסירופ חם.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז חותכים לטריזים.