דבש-לחם חיטה שיבולת שועל
לחם חיטה משיבולת דבש עשוי להיות הלחם שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 147 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לחם שיבולת שועל דבש מחיטה מלאה, לחם שיבולת שועל דבש מחיטה מלאה, ו לחם שיבולת שועל מחיטת דבש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בכוס מדידה כוס 2 כוס; תן תערובת שמרים לעמוד 5 דקות.
שלב 2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, שיבולת שועל ומלח.
מקציפים תערובת שמרים, 1 כוס קמח לכל מטרה, דבש ושמן זית במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח מלא חיטה, מכה במהירות נמוכה עד צורות בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש 9 דקות, הוספת קמח רב תכליתי נוסף (עד 6 כפות) לפי הצורך. (הבצק יהיה מעט דביק.)
מניחים את הבצק בקערה גדולה מרוססת בתרסיס בישול, הופך לשומן העליון של הבצק.
מכסים את קערת הבצק בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף למטה בצק, ולחלק לשניים.
מגלגלים כל חלק לתוך מלבן 13-x 8-inch על משטח מקומח קלות.
מגלגלים כל מלבן בצק, החל מ 1 צד קצר, אופנה ג ' לי רול; קמצוץ מסתיים לאטום.
מקום כיכרות, הצדדים התפר למטה, לתוך 2 (8 1/2-x 4 1/2 אינץ') מחבתות רססו עם ספריי בישול.
לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד כמעט הוכפל בתפזורת.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח והם זהב. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
הסר כיכרות מן המחבתות, מגניב על מדפים תיל.
הערה: אם אין לך מערבל לעמוד חשמלי כבד, אתה יכול לערבב בצק ביד עם כף עץ.
עצה של קוק: למדוד קמח, כפית לתוך כוס מדידה יבשה, ולאחר מכן ליישר את החלק העליון עם סכין. לעולם אל תגרפו את כוס המדידה לתוך הקמח -- תקבלו יותר מדי קמח, וכתוצאה מכך לחם סמיך ודחוס.