דבש סומסום מהי מהי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דבש סומסום מהי מהי. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 879 קלוריות, 129 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לך חמאה, זרעי שומשום, פילה מהי מהי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: דבש סומסום מהי מהי, סומסום מאהי מאהי מצופה ברוטב חמאת ג'ינג'ר סויה, ו סומסום מאהי מאהי מצופה עם מלפפון-סלט גרגיר הנחלים.
הוראות
במחבת להמיס 1 ק "ג של חמאה על חום בינוני, להוסיף שום, ו saut' til במכרז (לצפות בזהירות, כך שזה לא לשרוף!).
הסר מהחום ומערבבים ברוטב טריאקי, מיץ לימון, דבש ושומשום.
בואו להתקרר כמה דקות ואז לשפוך על דגים לרבד 30 דקות במקרר.
חום שנותר Tbs של חמאה במחבת על חום בינוני.
הסר דגים מן המרינדה ולהוסיף למחבת, יומרות 4-5 דקות לכל צד ו basting עם המרינדה.הערה: אני אוהב טוסט זרעי שומשום לפני הוספת אותם לתערובת עבור טעם בולט יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס