דבש פנה קוטה
גשו לסופר וקנו יוגורט יווני, מיץ לימון, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Honey Panna Cotta, פאנה קוטה עם דבש, ו דבש לבנדר פנה קוטה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החלב לתוך קערה קטנה ומפזרים על זה ג ' לטין. מערבבים ומניחים בצד במשך 5 דקות.
מערבבים את השמנת, זרעי שעועית וניל, דבש וסוכר במחבת בינונית ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מוסיפים את תערובת הג ' לטין-חלב למחבת ומערבבים עד מומס לחלוטין.
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
להקציף ביוגורט היווני. מחלקים את התערובת באופן שווה בין 8 כוסות 4 אונקיה, משאיר על 1/2 אינץ ' של שטח בין זה לבין השפה. צמרמורת לפחות 3 שעות ב refrigerator.To הפוך את הג 'לי, לשלב 2 כפות מים ואת הג' לטין בקערה קטנה ומערבבים. להפריש במשך 5 דקות.בינתיים, לשלב 1 כוס מים ואז הדבש במחבת ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום ותן להמשיך לבשל במשך כמה שניות.
מוסיפים את תערובת הג ' לטין אליו ומערבבים עד שהוא מומס לחלוטין.מחלקים את תערובת הג ' לטין על פני קוטה פאנה באופן שווה בין המשקפיים. צמרמורת עד סט, לפחות שעה אחת.
מקשטים עם סוכר טווה או פרוסת שקדים קלוי יחיד מוכנס למרכז הג ' לי.