דבש-צ'ילה-ג' ינג'ר עוף בגריל וסלט אפרסק
אם יש לכם אפרסקים, שמן זית, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו אפרסק בגריל ודבש סלט עוף דיז'ון עם גבינת עיזים ופקאנים, סלט אפרסק עם בזיליקום בגריל עוף לבן בלסמי-דבש ויניגרט, ו צ'ילה-ג' ינג'ר בגריל טונה, עם סלט בסגנון קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הדבש ואת הבא 3 מרכיבים (באמצעות שמן) בקערה בינונית.
עם פטיש, חתיכות חזה עוף פאונד בין 2 גיליונות של נייר שעווה או ניילון לעטוף עד דק מאוד; להעביר צלחת בינונית. כף 2-3 כפות של צ ' ילה רוטב על העוף; מעיל היטב.
מחממים מחבת גריל, גריל, או מטגן. מעיל קל מחבת גריל, אם משתמשים, עם ספריי בישול.
מפזרים עוף עם מלח; גריל עד מבושל דרך (2-3 דקות לכל צד).
מעביר עוף ללוח חיתוך. המשך עד שכל העוף מבושל, ציפוי גריל עם ספריי בישול לפי הצורך.
תירס גריל עד מכרז (כ 5 דקות), צחצוח קלות עם רוטב צ ' ילה בעת צלייה; להעביר מגש גדול. גריל את מגורי האפרסק, רק עד שסימני הגריל יופיעו (כ-1 דקות לכל צד), מברישים קלות עם רוטב צ ' ילה תוך צליה וציפוי גריל לפי הצורך; מעבירים למגש.
פזר את גרגיר הנחלים על המגש. חותכים את העוף לחתיכות קטנות יותר; להעביר את המגש.
מערבבים היטב מיצים מבושלים ואת רוטב צ ' ילה שנותר; מערבבים היטב.
טפטוף על סלט לפי הצורך; לשרת.