דבש-צ'ילה כנפי עוף
כנפי עוף דבש-צ'ילה עשויות להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מלח ופלפל, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: כנפי עוף צ'ילי אדום עם זיגוג דבש צ' יפוטלה, כנפי עוף צ'ילה, ו כנפי עוף עם צ'ילה קוריאנית.
הוראות
מחממים את המטגן ומניחים מתלה במרכז התנור. בקערה גדולה, לזרוק את כנפי העוף עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. מסדרים את הכנפיים על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה גדולה, חסון. לצלות במשך 45 עד 50 דקות, פונה פעם או פעמיים, עד הכנפיים מבושלים דרך פריך.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את חומץ ופלפל אדום כתוש ומבשל במשך 1 דקה.
בואו מגניב, ואז להקציף ברוטב דבש וסויה.
בקערה גדולה, בזהירות לזרוק את כנפי העוף עם תערובת דבש סויה.
מעבירים את הכנפיים למגש, מפזרים את הבצל הירוק ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.