דבש רום שעועית שחורה
דבש רום שעועית שחורה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דבש, נקניקיית צ'וריסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו שעועית שחורה אפויה בדבש של בובי פליי, רום דבש של בובי פליי אפוי שעועית שחורה, ו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מבשלים נקניק במחבת בינונית עד חום זהוב ושומן שניתנו.
הסר את הנקניק עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מוסיפים את הבצל והגזר למחבת ומבשלים עד רך.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מניחים את השעועית בקערה גדולה, מערבבים בתערובת בצל מבושלת, רום, דבש, מולסה, סוכר וצ ' וריסו מבושל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את התערובת לתבשיל או לתבנית אפייה ויוצקים מעל 3 כוסות של המניה.
אופים את השעועית, מכוסה, במשך 20 דקות. בדוק אם התערובת יבשה והוסף מלאי נוסף, במידת הצורך. המשך לאפות עוד 20 דקות. לחשוף ולאפות במשך 15 דקות, להסיר מהתנור, ולקפל בכוסברה, אם באמצעות.
בואו לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.