דג Monkfish בגריל Butterflied עם תבשיל שעועית רץ מתוק
דג Monkfish בגריל Butterflied עם תבשיל שעועית רץ מתוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים ופלפל, פטרוזיליה על העלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: מתכון Monkfish בגריל (עם תבשיל שעועית רץ מתוק), עוף בגריל עם זיגוג מתוק, ו ויניגרט שעועית ראנר.
הוראות
אני בהחלט אוהב לבשל שעועית רץ בדרך זו. הם לוקחים על טעם פנטסטי וללכת כל כך טוב, כאשר אכלו חם, עם דגים קלויים או בשר לבן. הם גם ממש טובים מוגשים קר כמו antipasto. בבקשה תן להם לנסות. כדי לסיים את המנה הזאת אני הולך להשתמש משפר טעם גדול בשם gremolata. השילוב הקלאסי הוא שום, גרידת לימון ופטרוזיליה בעלים, כל קצוץ יחד באמת דק. זה יכול להיות מפוזר על תבשילים, מרקים, מרקים או מנות פסטה ברגע האחרון. זה באמת מביא מנה לחיים. אתה מקבל את הניחוח ואת החדות של הלימון ואת זמזום השום.
להאכיל את שעועית רץ דרך חותך שעועית. אם אין לך אחד, פשוט להפעיל את המקלף שלך למטה בכל צד של האפונה כדי להיפטר חתיכות הסיביות הסיביות ולאחר מכן לחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ בזווית.
תבשיל שעועית רץ שלך יכול להיות מבושל מראש או התחיל רק לפני שאתה מבשל את הדג.
מחממים סיר גדול, גדול מספיק כדי להחזיק את כל החומרים, ומוסיפים 2 כפות שמן זית בתוספת שמן מן הצנצנת של אנשובי. קוצצים 4 של שיני שום ומטגנים אותם בעדינות עם אנשובי צ ' ילי מיובש עד שהכל הולך רך ואת אנשובי לשבור לתוך דייסה.
יוצקים עגבניות מרוסקות או רוטב עגבניות ומוסיפים את השעועית ואת גבעולי הרוזמרין. מתבלים ומביאים לרתיחה.
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים בעדינות במשך 12 עד 15 דקות, או עד השעועית מבושלים יפה. אם הרוטב מתייבש מעט, מוסיפים מעט מים ומערבבים את השעועית.
הניחו את חתיכות דגי הנזיר על קרש חיתוך וחתכו אותם אופקית כמעט לשניים, כך שהם נפתחים כמו ספר. נסה להשיג אותם כך שיש לך עובי אפילו משני הצדדים. להבקיע את הדגים בקלילות ולהניח בצד.
כדי להפוך את הגרמולטה, דק קוצצים את ציפורן השום הנותרת עם קמצוץ של מלח. לאחר מכן, דק קוצצים את הפטרוזיליה ואת גרידת לימון.
מערבבים אלה עם השום, לתת את כל 1 קוצץ האחרון ולשים בצד לפזר מעל בסוף.
מחממים מחבת מחבת גדולה מאוד או מחבת (או משתמשים ב-2 מחבת קטנה יותר). מתבלים את הדגים היטב במלח ופלפל ומשפשפים קלות בשמן זית. מבשלים את הדג במשך 2 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך (לא לבשל יתר על המידה).
קח את השעועית מהחום, לטעום ולתבל אותם שוב, אם יש צורך.
הסר את sprigs רוזמרין ולהוסיף את מיץ הלימון.
מניחים ערימה של שעועית על כל צלחת ומעלה עם חתיכת דגים.
מפזרים מעל עלי הבזיליקום והגרמולטה. או שאתה יכול להגיש את כל המגרש על מגש גדול באמצע השולחן-סגנון שירות משפחתי!
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"