קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

דג אדום מוקפץ

דג אדום מוקפץ
דג אדום מוקפץ נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 4 בצל, במיה כבושה, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: דג אדום אקדיאני מוקפץ עם פיסטוק ופסטו כתום, מחבת דג אדום מטוגן עם פטריות Shiitake מוקפצות וסלט תפוחי אדמה סגול, ו דג אדום מושחר.

הוראות

1
מבשלים אפונה, מכוסה, במים מלוחים רותחים כדי לכסות 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
הסר אפונה מחום, ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מערבבים אפונה מבושלת, עגבניות, פלפלים ובצל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
להקציף יחד חומץ, חרדל קריאולי, 1/2 כוס שמן, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. מערבבים 1/2 כוס ויניגרט לתוך תערובת אפונה, הזמנת ויניגרט הנותרים. כיסוי ותערובת אפונה צוננת 1 1/2 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קריאוליחרדל קריאולי
ויניגרטויניגרט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
לשפשף את שני הצדדים של פילה עם 1 כף. שמן; מפזרים הנותרים 1/4 כפית. כל מלח ופלפל. תלחצי על קורנית ו-1 כף. בזיליקום משאיר על צד בשר של דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
7
חום שנותר 3 כפות. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים דגים, בשר הצדדים למטה, בשמן חם; לבשל 3 דקות או עד הזהב. (אל תאפשר עשבי תיבול לשרוף.) להפוך דגים; לבשל 4 דקות או רק עד פתיתי דגים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מערבבים ארוגולה ונותר 1 כף. בזיליקום לתוך סלט אפונה; לחלק סלט בין 4 צלחות. מעל כל אחד עם פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
מגישים עם במיה כבושה, חצאי לימון, הנותרים 1/4 כוס ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
במיה כבושהבמיה כבושה
ויניגרטויניגרט
קליפות מלימוןקליפות מלימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.