דג אדום מוקפץ נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 4 בצל, במיה כבושה, עגבניות שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: דג אדום אקדיאני מוקפץ עם פיסטוק ופסטו כתום, מחבת דג אדום מטוגן עם פטריות Shiitake מוקפצות וסלט תפוחי אדמה סגול, ו דג אדום מושחר.
הוראות
1
מבשלים אפונה, מכוסה, במים מלוחים רותחים כדי לכסות 20 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
הסר אפונה מחום, ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.