דג איטלקי בצלחת אחת
המתכון דגים איטלקיים הוא מוכן תוך כ 20 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 75 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, אורז מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מנת הדגים השלוקה, מנה איטלקית חמה, ו קל מנה אחת מרינרה דג אפוי.
הוראות
מערבבים אורז ומים ב 1-1/2-qt. תבשיל שמיקרוגל.
מניחים דגים בשכבה אחת מעל אורז; למעלה עם עגבניות.
מיקרוגל בגובה 10 דקות.; למעלה עם גבינה.
מיקרוגל, חשוף, 2 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג ואורז הוא רך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.