דג אמנון מוקפץ ברוטב מחבת לימון-פלפל
אמנון מוקפץ עם רוטב פאן לימון-פלפל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. אם יש לך פילה הבלעדית, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רוטב פלפל לימון, גיליון בריא פאן Tilapian וירקות + ארוחה-Prep, ו אמנון עם רוטב לימון וצ'ילי.
הוראות
להמיס 1 כפית חמאה עם שמן במחבת nonstick גדולה על אש נמוכה.
בעוד חמאה נמסה, מפזרים פילה דגים עם מלח ופלפל שחור.
מניחים את הקמח בצלחת רדודה. לדלות פילה בקמח; לנער את עודף קמח.
להגדיל את החום בינוני גבוה; חום 2 דקות או עד חמאה הופכת חום זהוב.
הוסף פילה למחבת; לטגן 3 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מוסיפים תערובת מרק למחבת, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; מבשלים עד מופחת 1/2 כוס (כ 3 דקות).
הסר מהחום. מערבבים בשתי כפיות חמאה עם מקצף.
מקשטים עם פלחי לימון, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.