קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

דג אמנון מצופה פיסטוק עם צ'ארד, פרושוטו מטוגן בפלאש, גורגונזולה וצנוברים

דג אמנון מצופה פיסטוק עם צ'ארד, פרושוטו מטוגן בפלאש, גורגונזולה וצנוברים
דג אמנון מצופה פיסטוק עם צ'ארד, פרושוטו מטוגן בפלאש, גורגונזולן וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי סלק, טימין, חרדל דבש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: בצל צלוי w / Gorgonzola + צנוברים, ריבועים פולנטה עם Gorgonzolan וצנוברים, ו פוקצ'ה עם Gorgonzola, צנוברים ובצל ירוק.

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב פיסטוקים, אורגנו, טימין, ואבקת שום. תהליך עד קצוץ דק ולהעביר למנה רדודה. מתבלים את שני הצדדים של פילה אמנון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה אמנוןפילה אמנון
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מברשת חרדל דבש על שני הצדדים של אמנון ולאחר מכן להעביר תערובת פיסטוק. לחץ תערובת לשני הצדדים של דגים.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
אמנוןאמנון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף אמנון ולבשל 2 עד 3 דקות לכל צד, עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אמנוןאמנון
5
חום שנותר שמן במחבת קטנה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פרושוטו ומבשלים 2 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
מוסיפים צנוברים ומבשלים 1 דקה, עד האגוזים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
8
מוסיפים עלי סלק, מכסים ואדים 2 דקות, עד שהעלים מתרככים. מסדרים תערובת chard על מגש הגשה העליון עם Gorgonzola ומגישים עם tilapia.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
אמנוןאמנון
Chard שוויצריChard שוויצרי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.