דג אפוי עם אורז איטלקי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1084 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך מים, בצל, שמן סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו דגים אפויים ואורז, דג איטלקי בצלחת אחת, ו פילה דג איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חימום עד 40
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים מים לרתיחה ב 2 1/2-סיר ליטר מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל במים, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז. מערבבים אורז, עגבניות ותיבול איטלקי; מבשלים עד מחומם היטב.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.