דג אפוי עם ציפוי פירור זית
דג אפוי עם ציפוי פירור זית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם סנאפר, פירורי לחם, זיתים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ציפוי פירור לדגים, דג אפוי עם ציפוי פירור זית וצלפים, ו דג אפוי מעוטר פירור.
הוראות
מסדרים דגים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מפזרים מיץ לימון.
מערבבים את פירורי הלחם ואת 6 המרכיבים הבאים (פירורי לחם דרך זיתים בשלים); מערבבים עד לח.
מורחים את תערובת הזית באופן שווה על פילה, לחיצה חזקה על המעיל.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים דגים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה