דג אפוי עם רטטוי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו רטטוי אפוי, רטטוי אפוי, ו רטטוי אפוי (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
411 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות מרוסקות, עם נוזל 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חציל, קצוץ לחתיכות אינץ 3/4 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שום קצוץ 5 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס 1 קטן בצל, קצוץ 1 קילוגרם כתום roughy או 6 (7 אונקיה) פילה בס ים 1 2 כפיות אבקת שום אורגנו מיובש 1 כף. חומץ ביין אדום פלפל אדום, קצוץ לחתיכות 1/2 אינץ 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר 6 שרימפס וורידים 2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים 2 קישואים, קצוץ לחתיכות 1/2 אינץ יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.