דג אפוי עם שרימפס
דג אפוי עם שרימפס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 289 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, גבינת פרמזן, פילה סנאפר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו שרימפס ודגים פו בנים, דגים מתובלים ושרימפס, ו צדפה, שרימפס ופונדו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בסיר קטן, להמס חמאה על אש נמוכה בינונית.
לטאטא קמח ומלח כדי להפוך את הדבק. בהדרגה להקציף בחלב. ערבוב כל הזמן, לבשל עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
בחר מחבת גדולה מספיק כדי להכיל את כל הפילה בשכבה אחת. מעיל עם ספריי בישול. מסדרים דגים במחבת, ומכסים עם שרימפס..
יוצקים רוטב לבן על שרימפס.
אופים, חשוף, במשך 20 עד 25 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.