דג בגריל עם סלסה תפוז-שומר
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם שמן זית, כוסברה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-7 דקות. עם כפית נסו דג בגריל עם סלסה תפוז-שומר, דג לבן עם סלסה כתומה, ו טאקו דגים עם סלסה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 2 כפות שמן, חומץ, כוסברה, 2 כפיות רוטב סויה, זנגביל וסוכר בקערה בינונית.
חותכים קליפה לבן תמרים מתפוזים; להשליך. מחזיק תפוזים מעל קערה כדי לתפוס מיצים, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה.
מוסיפים שומר ובצל; לזרוק בעדינות. מתבלים במלח ופלפל. (סלסה יכולה להתבצע 3 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מערבבים 3 כפות שמן, 1 רוטב סויה כף ושום בצלחת עוגת זכוכית. הפעל דגים בתערובת שמן למעיל.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. גריל עד אטום במרכז, על 3 דקות לכל צד.
העבר לצלחות. סלסה מעל כפית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.