דג בגריל פשוט עם עגבניות מתובלות מרוקאיות
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך פלפלים, כמון טחון, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי, דג טגין מרוקאי עם עגבניות, זיתים ולימונים משומרים, ו ארוחות פשוטות: טאגין סנאפר אדום בסגנון מרוקאי (תבשיל דגים).
הוראות
מניחים את הפלפלים, צד העור למעלה, על מגש אפייה ומניחים מתחת לגריל במשך 10-15 דקות עד שחור ומלפפון.
הסר ומניח בקערה מכוסה בחוזקה עם סרט נצמד להתקרר.
בינתיים, כדי לעור את העגבניות, להביא מחבת קטנה של מים לרתיחה ולמלא קערה גדולה עם מים קרים כקרח.
חותכים צלב קטן לתוך העור של התחתית של כל עגבניה, ואז לצלול לתוך המים החמים, לעזוב רק 10 שניות, ואז לגרוף החוצה עם כפית מחוררת במקום לתוך המים הקרים. חזור עם כל העגבניות ולאחר מכן, באמצעות סכין קטנה, בזהירות לקלף את העור.
חותכים לרבעים, לזרוק את הזרעים, ואז קוביות. כאשר הפלפלים הם קרירים, להסיר את עורות שרוף, ואז לחתוך את הפלפלים לחתיכות קטנות.
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום, התבלינים ופלפל שחור טחון כפית, ואז מבשלים 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות והפלפלים וממשיכים לבשל על אש בינונית למשך כ-20 דקות, או עד שהעגבניות רכות מאוד. לרסק את העגבניות התרככו עם החלק האחורי של כף ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות, או עד הנוזל מצטמצם לרוטב.
מניחים את הדג על מגש אפייה מרופד בנייר כסף משומן קלות. עונה, וגריל במשך 4-5 דקות עד מבושל דרך. מחלקים את הרוטב בין צלחות הגשה, מניחים את הדגים על גבי ומגישים מפוזרים עם עשבי תיבול קצוצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.