קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

דג בגריל פשוט עם עגבניות מתובלות מרוקאיות

דג בגריל פשוט עם עגבניות מתובלות מרוקאיות
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך פלפלים, כמון טחון, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי, דג טגין מרוקאי עם עגבניות, זיתים ולימונים משומרים, ו ארוחות פשוטות: טאגין סנאפר אדום בסגנון מרוקאי (תבשיל דגים).

הוראות

1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מניחים את הפלפלים, צד העור למעלה, על מגש אפייה ומניחים מתחת לגריל במשך 10-15 דקות עד שחור ומלפפון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר ומניח בקערה מכוסה בחוזקה עם סרט נצמד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, כדי לעור את העגבניות, להביא מחבת קטנה של מים לרתיחה ולמלא קערה גדולה עם מים קרים כקרח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים צלב קטן לתוך העור של התחתית של כל עגבניה, ואז לצלול לתוך המים החמים, לעזוב רק 10 שניות, ואז לגרוף החוצה עם כפית מחוררת במקום לתוך המים הקרים. חזור עם כל העגבניות ולאחר מכן, באמצעות סכין קטנה, בזהירות לקלף את העור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
חותכים לרבעים, לזרוק את הזרעים, ואז קוביות. כאשר הפלפלים הם קרירים, להסיר את עורות שרוף, ואז לחתוך את הפלפלים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את השום, התבלינים ופלפל שחור טחון כפית, ואז מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את העגבניות והפלפלים וממשיכים לבשל על אש בינונית למשך כ-20 דקות, או עד שהעגבניות רכות מאוד. לרסק את העגבניות התרככו עם החלק האחורי של כף ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות, או עד הנוזל מצטמצם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מניחים את הדג על מגש אפייה מרופד בנייר כסף משומן קלות. עונה, וגריל במשך 4-5 דקות עד מבושל דרך. מחלקים את הרוטב בין צלחות הגשה, מניחים את הדגים על גבי ומגישים מפוזרים עם עשבי תיבול קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.