דג בס בגריל עם חמאת הדר-זית
דג בס בגריל עם חמאת הדר-זית נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, חמאה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו בס ים עם רוטב פירות הדר-זית, סביצ'ה בס חריף וחריף עם פלפלים קלויים, עוגות מאסה בגריל, תירס קלוי ומרינדה הדרים, ו בס פסים בגריל עם חמאה כתומה-זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים חמאת הדר זית. מקררים כ -30 דקות או עד המשרד.
מברשת כל המשטחים של פילה דגים עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים דגים על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 10 עד 13 דקות, הפיכת דגים לאחר 5 דקות, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.