דג בס בגריל עם חמאת הדר-זית נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, חמאה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו בס ים עם רוטב פירות הדר-זית, סביצ'ה בס חריף וחריף עם פלפלים קלויים, עוגות מאסה בגריל, תירס קלוי ומרינדה הדרים, ו בס פסים בגריל עם חמאה כתומה-זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים חמאת הדר זית. מקררים כ -30 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מברשת כל המשטחים של פילה דגים עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגים
דַק-
4
מניחים דגים על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 10 עד 13 דקות, הפיכת דגים לאחר 5 דקות, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.