קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

דג בקלה מטוגן

דג בקלה מטוגן
דג בקלה מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה calumet, qt. שמן, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: ביצי דגים מלוחים, כיסוני דג בקלה קלים, ו איך לבשל: דגים ודגנים.

הוראות

1
מניחים דגים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הוסף מספיק מים כדי לכסות לחלוטין דגים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 8 שעות, שינוי המים לפחות כל 2 שעות כדי להסיר עודפי מלח. לשטוף דגים; מקום במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות לחלוטין דגים; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 דקות או עד שהדגים הוא רך. לשטוף דגים. לגרוס עם מזלג; מקום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים קמח, מים, בצל, ביצים, פטרוזיליה, אבקת אפייה ופלפל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
6
שמן חום במחבת עמוקה גדולה כדי 191°. בזהירות להוסיף כף רמהבעלות של תערובת הדגים, בקבוצות, למחבת. מבשלים עד חום זהוב, פונה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.