דג גפילטע פיש מעושן עם רוטב לימון-חזרת
דג גפילטע פיש לבן מעושן עם רוטב חזרת לימון עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 143 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם עלי חסה חמאה, מלח, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דג גפילטע פיש מעושן עם מיונז חזרת, קונכיות ממולאות עם דג לבן מעושן ברוטב בשמל לימון, ו גפילטע פיש עם סלק טרי חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים גזר במחבת של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 8 דקות.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול בקערה קטנה. מערבבים ארוחה מצה לתוך המים; בואו לעמוד 10 דקות.
מחממים שמן זית במחבת בינונית כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים בצל ירוק ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים תערובת בצל לגזר במעבד.
הוסף תערובת ארוחה מצה; תערובת עד תערובת הוא מחית וחלק. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 3 ביצים ומיץ לימון בקערה גדולה עד קצף מעט מעובה, על 4 דקות. מערבבים בתערובת מן המעבד; לא לנקות קערת מעבד.
מערבבים פילה דגים, דגים מעושנים, מלח ופלפל באותה קערת מעבד עד דגים קצוצים דק.
מוסיפים את הביצים הנותרות ומערבבים למשחה גסה.
מוסיפים תערובת דגים לתערובת המצות וערבבים היטב. מכסים ומקררים עד קר מאוד, בערך 2 שעות.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר שעווה. באמצעות ידיים רטובות, צורה 1/4 תערובת דגים כוס עבור כל כופתה לתוך אליפסה בצורת ביצה.
מניחים על גיליון מוכן. מכסים בנייר שעווה וצינה בעת הכנת כרוב קיטור.
הגדר מדף ספינת ירקות בסיר גדול. מלא סיר עם מספיק מים כדי לפגוש, אבל לא לכסות, התחתון של מתלה. מתלה קו עם עלי כרוב. מסדרים 8 כופתאות דגים על עלים; מכסים עם כרוב נוסף. מביאים מים לרתיחה. מכסים כופתאות סיר וקיטור עד מבושל דרך המשרד לגעת, על 25 דקות.
העברת עלי כרוב עליונים לצלחת. למעלה עם כופתאות מבושלות. מכסים עם עלי כרוב תחתון. קיטור שנותר כופתאות בעלי כרוב נוספים ב 2 קבוצות יותר. מכסים ומקררים גפילטע דגים עד קר, לפחות 6 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
לדחוף שום דרך העיתונות שום לתוך קערה קטנה או שום בשר טחון ומניחים בקערה קטנה.
מערבבים בחזרת ומיץ לימון. בהדרגה להקציף במיונז. רוטב העונה עם מלח ופלפל. כיסוי; להירגע עד 1 יום.
צלחות קו עם עלי חסה. מסדרים 1 או 2 כופתאות דגים על כל אחד. רוטב כפית לימון-חזרת לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.