דג גפילטע פיש לבן מעושן עם רוטב חזרת לימון עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 143 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם עלי חסה חמאה, מלח, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דג גפילטע פיש מעושן עם מיונז חזרת, קונכיות ממולאות עם דג לבן מעושן ברוטב בשמל לימון, ו גפילטע פיש עם סלק טרי חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים גזר במחבת של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול בקערה קטנה. מערבבים ארוחה מצה לתוך המים; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים גזר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
4
מחממים שמן זית במחבת בינונית כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בצל ומטוגנים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים בצל ירוק ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
7
מוסיפים תערובת בצל לגזר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
8
הוסף תערובת ארוחה מצה; תערובת עד תערובת הוא מחית וחלק. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 3 ביצים ומיץ לימון בקערה גדולה עד קצף מעט מעובה, על 4 דקות. מערבבים בתערובת מן המעבד; לא לנקות קערת מעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מערבבים פילה דגים, דגים מעושנים, מלח ופלפל באותה קערת מעבד עד דגים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הביצים הנותרות ומערבבים למשחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
11
מוסיפים תערובת דגים לתערובת המצות וערבבים היטב. מכסים ומקררים עד קר מאוד, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
קו גיליון אפייה גדול עם נייר שעווה. באמצעות ידיים רטובות, צורה 1/4 תערובת דגים כוס עבור כל כופתה לתוך אליפסה בצורת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
מניחים על גיליון מוכן. מכסים בנייר שעווה וצינה בעת הכנת כרוב קיטור.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
14
הגדר מדף ספינת ירקות בסיר גדול. מלא סיר עם מספיק מים כדי לפגוש, אבל לא לכסות, התחתון של מתלה. מתלה קו עם עלי כרוב. מסדרים 8 כופתאות דגים על עלים; מכסים עם כרוב נוסף. מביאים מים לרתיחה. מכסים כופתאות סיר וקיטור עד מבושל דרך המשרד לגעת, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
15
העברת עלי כרוב עליונים לצלחת. למעלה עם כופתאות מבושלות. מכסים עם עלי כרוב תחתון. קיטור שנותר כופתאות בעלי כרוב נוספים ב 2 קבוצות יותר. מכסים ומקררים גפילטע דגים עד קר, לפחות 6 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
לדחוף שום דרך העיתונות שום לתוך קערה קטנה או שום בשר טחון ומניחים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
כותש שום
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים בחזרת ומיץ לימון. בהדרגה להקציף במיונז. רוטב העונה עם מלח ופלפל. כיסוי; להירגע עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרת
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
צלחות קו עם עלי חסה. מסדרים 1 או 2 כופתאות דגים על כל אחד. רוטב כפית לימון-חזרת לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרת
עלי חסה
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.