הליבוט בסגנון ההודי של פיקסי דורש בערך 21 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך פפריקה, פילה הליבוט, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מדהים. הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), הליבוט ההודי מתובל ביוגורט, ו הליבוט ההודי מתובל בפילו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
שלב את המים 1 כף מלח במיכל רדוד. משרים את הדגים במים המלוחים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מערבבים את הכורכום, כוסברה, פפריקה, ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר דגים מן המים המלוחים להתייבש עם מגבות נייר. מעיל דגים משני הצדדים עם תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה על אש בינונית. מבשלים דגים בשמן חם עד פתיתים בקלות עם מזלג, על 3 דקות לכל צד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.