קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות64
מגזין

דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר

דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר
גשו לסופר וקנו צלפים, ביצים, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקלות דגים עם רוטב טרטר, המבורגר סלמון עם שמיר / רוטב קלקר טרטר וסביצ'ה בצל אדום, ו מקלות דגים פריכים עם רוטב טרטר.

הוראות

1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה. מתבלים עם פלפל. מכסה וצינה רוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים panko על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
3
להקציף ביצה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, מעיל דגים בביצה. מעיל בפנקו; לנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים חצי דגים ומבשלים, מסתובבים לעתים קרובות, עד שהדגים אטומים במרכז וזהב מכל הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
העברה ל 2 צלחות; לכסות כדי לשמור על חום. חזור עם שאריות שמן ודגים. רוטב טרטר של כף לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו