דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר
גשו לסופר וקנו צלפים, ביצים, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקלות דגים עם רוטב טרטר, המבורגר סלמון עם שמיר / רוטב קלקר טרטר וסביצ'ה בצל אדום, ו מקלות דגים פריכים עם רוטב טרטר.
הוראות
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה. מתבלים עם פלפל. מכסה וצינה רוטב טרטר.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, מעיל דגים בביצה. מעיל בפנקו; לנער את עודף.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים חצי דגים ומבשלים, מסתובבים לעתים קרובות, עד שהדגים אטומים במרכז וזהב מכל הצדדים, על 4 דקות בסך הכל.
העברה ל 2 צלחות; לכסות כדי לשמור על חום. חזור עם שאריות שמן ודגים. רוטב טרטר של כף לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו