המתכון דג אמנון וצ'יפס יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 690 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח ופלפל, רוטב טרטר, סודה קלאב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו טאקו דג אמנון.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
מניחים בקערה גדולה עם שמן זית, מלח חומץ, פלפל, ופלפל קאיין. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
סטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מעבירים לתבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות עד שתפוחי האדמה פריך ומכרז מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בסיר גדול או טיגון חום קנולה שמן 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בקערה גדולה לשלב אבקת אפייה, קאיין, פפריקה, ו 2 כוסות קמח. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לטאטא בחמאה וסודה. לדלות את אמנון בקמח 1/2 כוס הנותרים ואז לטבול לתוך הבלילה. בזהירות טיפה לתוך השמן החם. מטגנים בקבוצות במשך 5 דקות עד חום זהוב ולהסיר צלחת מרופדת מגבות נייר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.