דג וצ'יפס אמנון
המתכון דג אמנון וצ'יפס יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 690 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח ופלפל, רוטב טרטר, סודה קלאב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו טאקו דג אמנון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים.
מניחים בקערה גדולה עם שמן זית, מלח חומץ, פלפל, ופלפל קאיין. זרוק למעיל.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות עד שתפוחי האדמה פריך ומכרז מבפנים.
בסיר גדול או טיגון חום קנולה שמן 350 מעלות F.
בקערה גדולה לשלב אבקת אפייה, קאיין, פפריקה, ו 2 כוסות קמח. מתבלים במלח ופלפל.
לטאטא בחמאה וסודה. לדלות את אמנון בקמח 1/2 כוס הנותרים ואז לטבול לתוך הבלילה. בזהירות טיפה לתוך השמן החם. מטגנים בקבוצות במשך 5 דקות עד חום זהוב ולהסיר צלחת מרופדת מגבות נייר.
מגישים עם צ ' יפס בצד של רוטב טרטר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.