דג חמוץ-מתוק (stegte Fisk I Eddike)
דגים מתוקים-חמוץ (stegte Fisk I Eddike) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 252 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, דגים בשרניים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: דגים מתוקים וחמוצים מיני Smørrebrød (Smørrebrød med Stegte פיסק I Eddike), דג חמוץ מתוק, ו דג חמוץ מתוק.
הוראות
מערבבים קמח, 1/4 כפית מלח ופלפל בקערה רדודה רחבה או מחבת עוגה. לטבול דגים בתערובת כדי מעיל, לנער את עודף.
מחממים שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים את הדגים ומבשלים, בקבוצות במידת הצורך, בזהירות פונה פעם אחת, עד אטום במרכז וזהב מבחוץ, 3 עד 5 דקות לכל צד.
העברה לצלחת זכוכית רדודה גדולה מספיק כדי להתאים את הפילה בשכבה אחת. למעלה עם פרוסות בצל.
מערבבים חומץ, מים, סוכר, פלפלים, allspice פירות יער, עלה דפנה ואת הנותרים 1/4 כפית מלח בסיר קטן ולהביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מיד לשפוך על הדגים.
בואו להשרות לפחות 15 דקות בטמפרטורת החדר או לכסות, לקרר ולרבד עד 3 ימים.
הסר את הדגים והבצל מן המרינדה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.