דג חרב Involtini: Involtini alla Siciliana דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 799 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, פטרוזיליה שטוחה, זיתים מכרתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: חצילים Involtini, Involtini di Melanzane, ו עגל Involtini.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ב מחבת 12 אינץ ' ovenproof, להוסיף 2 כפות של שמן זית, זיתים, צלפים, פתיתי פלפל אדום, צנוברים ודומדמניות. מערבבים את העגבניות והיין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן זית
צנוברים
דומדמניות
עגבנייה
צלפים
זיתים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, גרידת תפוז, פטרוזיליה, 2 כפות הנותרים של שמן זית, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
גרידה כתומה
שמן זית
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מתבלים כל פיסת דג עם מלח ופלפל ומניחים שטוחה על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
6
מורחים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על פני כל אחד מחתיכות הדגים בזהירות לגלגל כל אחד כמו גליל ג ' לי, אבטחת כל גליל עם חוט או עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
מורחים
ג'לי
דגים
גלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
7
מניחים את הלחמניות במחבת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גלול
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
9
מקום 1 רול על כל אחד 4 צלחות ערב מחוממות, כפית חלק מהרוטב על כל אחד, ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, אורגנו קרוע, שברי שומר ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
אורגנו
פטרוזיליה
שומר
רוטב
גלול
10
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
12
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
13
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.;
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.