קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

דג חרב Involtini: Involtini alla Siciliana

דג חרב Involtini: Involtini alla Siciliana
דג חרב Involtini: Involtini alla Siciliana דורש סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 799 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, פטרוזיליה שטוחה, זיתים מכרתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: חצילים Involtini, Involtini di Melanzane, ו עגל Involtini.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ב מחבת 12 אינץ ' ovenproof, להוסיף 2 כפות של שמן זית, זיתים, צלפים, פתיתי פלפל אדום, צנוברים ודומדמניות. מערבבים את העגבניות והיין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
צנובריםצנוברים
דומדמניותדומדמניות
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, גרידת תפוז, פטרוזיליה, 2 כפות הנותרים של שמן זית, מלח ופלפל, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מתבלים כל פיסת דג עם מלח ופלפל ומניחים שטוחה על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
6
מורחים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על פני כל אחד מחתיכות הדגים בזהירות לגלגל כל אחד כמו גליל ג ' לי, אבטחת כל גליל עם חוט או עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מורחיםמורחים
ג'ליג'לי
דגיםדגים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
7
מניחים את הלחמניות במחבת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מקום 1 רול על כל אחד 4 צלחות ערב מחוממות, כפית חלק מהרוטב על כל אחד, ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, אורגנו קרוע, שברי שומר ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
שומרשומר
רוטברוטב
גלולגלול
10
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
12
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
13
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.;
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, מגורד דקגזר, מגורד דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרדומדמניותדומדמניות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4שרימפס וורידיםבריכות שומר, לקישוטבריכות שומר, לקישוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה דק, בתוספת תוספת לקישוטפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה דק, בתוספת תוספת לקישוט32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לקישוטשמן זית כתית מעולה בתוספת תוספת לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שלמים Gaetaזיתים שלמים Gaeta1בצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביותבצל ספרדי, 1/4 אינץ ' קוביות2תפוזים, מקונניםתפוזים, מקוננים1השארקרוע אורגנו טריקרוע אורגנו טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול11 כף אורגנו מיובשפתיתי פלפל אדום חריףפתיתי פלפל אדום חריף4שרימפס וורידיםמלחמלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלפים מלאים במלח, שטופים ומנוקזיםצלפים מלאים במלח, שטופים ומנוקזים4שרימפס וורידיםמחרוזת או קיסמיםמחרוזת או קיסמים680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דג חרב, לחתוך 4 (1/3 אינץ ' עבה) פרוסות על ידי מוכר הדגים שלךדג חרב, לחתוך 4 (1/3 אינץ ' עבה) פרוסות על ידי מוכר הדגים שלך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.