קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

דג חרב בגריל אינדונזי

דג חרב בגריל אינדונזי
דג חרב בגריל אינדונזי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 46 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 426 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.43 דולר למנה. גשו לסופר וקנו שמן בוטנים, מיץ לימון, שורש ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. 98 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 91%. נסו חציל בגריל בסגנון אינדונזי עם רוטב בוטנים חריף, שעועית ירוקה בגריל אינדונזית עם רוטב טבילה של איולי לימון, ו דג חרב בגריל על ירקות קיץ בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב בקערה את רוטב הסויה, שמן הקנולה, גרידת הלימון, מיץ הלימון, שורש הג ' ינג ' ר, השום והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים חצי רוטב בצלחת שטוחה נמוכה זה פשוט גדול מספיק כדי להחזיק את דג החרב בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מניחים את דג החרב על גבי הרוטב ומורחים מעל את הרוטב שנותר. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
שלושים דקות לפני שאתם מוכנים להגשה, בנו אש פחם או חממו גריל גז מראש.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
כאשר הגחלים בינוניות-חמות, מברישים את סורג הבישול בשמן כדי למנוע מהדגים להידבק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מוציאים את הדג מהמרינדה, מאפשרים לחלק מהג ' ינג ' ר להיצמד לדג, וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מפזרים את הדג בנדיבות משני הצדדים במלח ומניחים אותו על הגחלים. מבשלים 5 דקות מכל צד, רק עד שהוא כבר לא ורוד באמצע.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מניחים על מגש, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מגישים חם או חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גרי
אספסוף פינו גרי
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.