דג חרב בגריל עם חמאה מורכבת חמצמצה
דג חרב בגריל עם חמאה מורכבת חמצמץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1015 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . אם יש לך סטייק דג חרב, שמן זית, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון בגריל עם חמאת לימון ופלפל, סלמון בגריל עם עשבי תיבול וחמאת לימון מאייר, ו דג חרב בגריל עם חמאה בלסמית חומה (מתכונים דומים).
הוראות
בתחילת היום, מערבבים 1 מלח כשר טרה-בתים לתוך כוס מים חמים. מערבבים היטב להתמוסס. מקררים עד שקר.
מערבבים שום טחון, גרידת לימון, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום ורוטב ווסטרשייר לתוך חמאה רכה היטב. מכניסים לרמקין ומקררים.
בערך 1/2 שעה לפני הבישול, לשים את דג החרב לתוך המלח במשך 10 דקות, הופך פעם אחת לאחר 5 דקות. יש לשטוף דגים היטב ויבש.
בואו דגים לבוא לטמפרטורת החדר ולהתחיל גריל. קח חמאה מורכבת מהמקרר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר גם כן.
לשפשף סטייק דג חרב עם שמן זית ומפזרים בנדיבות עם פלפל שחור טחון טרי. דגים גריל על חום ישיר עד רק מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד (בהתאם עובי).
תן לדגים לנוח, מכוסים, למשך 5 דקות.
מגישים עם חמאה מורכבת בשכבות על גבי וזריפת מלח ים קשקשי.
(החמאה מדהימה גם על באגט!)