המתכון דג חרב בגריל עם Papaya Salsan מוכן בסביבות 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. במנה עיקרית זו יש 295 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו כוסברה, מיץ ליים, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו דג חרב בגריל עם סלסה פפאיה, סטייקים דג חרב בגריל עם סלסה, ו דג חרב בגריל עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב ungreased 8 אינץ מרובע (2 ליטר) זכוכית צלחת אפייה, למקם סטייקים דגים. בקערה קטנה, מערבבים את מרכיבי הדגים הנותרים; יוצקים על דגים. כיסוי; מקררים 2 שעות כדי להשרות. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הסלסה; מכסים ומקררים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.