דג חרב בגריל עם רוטב עגבניות-מולסה
דג חרב בגריל עם רוטב עגבניות-מולסה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב עגבניות-מולסה, פלנטיין, ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו דג חרב בגריל מסקיט עם סלסה עגבנייה חרוכה, דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל, ו המבורגר BLT האולטימטיבי עם דבש מולסה-בייקון מזוגג, חסה בגריל, ומיונז עגבניות מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת פרוסות plantain חצאים סיד באופן שווה עם 1 כף שמן קוקוס.
Plantains מקום חצאי סיד, בשר בצד למטה, על מתלה גריל משומן. גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
כ 4 דקות או עד חום זהוב; להפריש.
מפזרים דג חרב עם מלח ופלפל; פילה מברשת עם הנותרים 2 כפות שמן קוקוס.
מניחים דג על מתלה גריל משומן. גריל, מכוסה, מעל חום בינוני-גבוה 1 עד 2 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מסדרים ירקות על 2 צלחות הגשה. למעלה באופן שווה עם דגים, בננות, וסיד בגריל; רסס עם רוטב עגבניות מולסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.