דג חרב במרינדה וסלט עגבניות עם שום לוהט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב במרינדה וסלט עגבניות עם שום רוחש. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו שקדים מרקונן, שום, שמן עגבניות מיובשות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. נסו דג חרב מצופה בזיגוג, דג-חרב ברוטב איטלקי צלוי, ו קבב דג-חרב במרינדה יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף. בקערה גדולה, לשלב swordfish, 2 כפות שמן זית, מיץ לימון,בזיליקום פרוס ¼ כפית פלפל.
בואו לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות.
מורחים swordfish והמרינדה שלה בשכבה אחת על המחבת מוכנה. מתבלים במלח.
אופים עד קוביות הם רק מבושל דרך אטום, על 5 דקות. להשליך מרינדה לכסות באופן רופף עם נייר, להפריש במקום חם. בינתיים, לשלב עגבניות שרי וענבים בקערה בינונית. מתבלים עם חומץ, מלח ופלפל; זורקים לשלב. מסדרים את תערובת העגבניות הטרייה וכל נוזל שנצבר עם דג החרב סחוט ועל צלחת הגשה גדולה.
חום שנותר 2 כפות שמן זית במחבת רוטב קטן להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים עד שהשום מתחיל לצבוע והוא ריחני מאוד.
יוצקים את השמן על העגבניות בעוד עדיין לוהט חם. איפה זה בא במגע עם עגבניות ובזיליקום זה יהיה לבשל את התערובת במקצת, מה שהופך מרקם מגוון נחמד.