דג חרב בסגנון קלברי
Swordfish Calabrian סגנון הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, פול, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג חרב בסגנון קלברי, Pesce spada con capperi alla calabrese (דג חרב בסגנון קלברי עם צלפים), ו דג חרב, בסגנון סיציליאני.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 כפות של שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מוסיפים את הדגים ומערבבים מספיק כדי לקבל את זה מצופה.
תן לזה להתבשל במשך כ -15 דקות.
הסר דגים מן המרינדה, יבש לטפוח.
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את הבצל עד להזהבה, ואז מוסיפים את הדג. חום את החתיכות של דגים מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מהמחבת, ולהניח בצד.
מערבבים את הקמח למחבת; מבשלים ומערבבים עד משחימים קלות. מערבבים בהדרגה את היין הלבן. החזירו את הדגים למחבת, והוסיפו את פולי ה-fava.
מפזרים פטרוזיליה טרייה, כיסוי, ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.