קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

דג חרב בסגנון קלברי

דג חרב בסגנון קלברי
Swordfish Calabrian סגנון הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, פול, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג חרב בסגנון קלברי, Pesce spada con capperi alla calabrese (דג חרב בסגנון קלברי עם צלפים), ו דג חרב, בסגנון סיציליאני.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 כפות של שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הדגים ומערבבים מספיק כדי לקבל את זה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
תן לזה להתבשל במשך כ -15 דקות.
4
הסר דגים מן המרינדה, יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את הבצל עד להזהבה, ואז מוסיפים את הדג. חום את החתיכות של דגים מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים את הקמח למחבת; מבשלים ומערבבים עד משחימים קלות. מערבבים בהדרגה את היין הלבן. החזירו את הדגים למחבת, והוסיפו את פולי ה-fava.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים פטרוזיליה טרייה, כיסוי, ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.