קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

דג חרב בסגנון קלברי

דג חרב בסגנון קלברי
Swordfish Calabrian סגנון הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, פול, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג חרב בסגנון קלברי, Pesce spada con capperi alla calabrese (דג חרב בסגנון קלברי עם צלפים), ו דג חרב, בסגנון סיציליאני.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 כפות של שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הדגים ומערבבים מספיק כדי לקבל את זה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
תן לזה להתבשל במשך כ -15 דקות.
4
הסר דגים מן המרינדה, יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את הבצל עד להזהבה, ואז מוסיפים את הדג. חום את החתיכות של דגים מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים את הקמח למחבת; מבשלים ומערבבים עד משחימים קלות. מערבבים בהדרגה את היין הלבן. החזירו את הדגים למחבת, והוסיפו את פולי ה-fava.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים פטרוזיליה טרייה, כיסוי, ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.