קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

דג חרב בסגנון קלברי

דג חרב בסגנון קלברי
Swordfish Calabrian סגנון הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 71 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 961 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, פול, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג חרב בסגנון קלברי, Pesce spada con capperi alla calabrese (דג חרב בסגנון קלברי עם צלפים), ו דג חרב, בסגנון סיציליאני.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 כפות של שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את הדגים ומערבבים מספיק כדי לקבל את זה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
תן לזה להתבשל במשך כ -15 דקות.
4
הסר דגים מן המרינדה, יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מטגנים את הבצל עד להזהבה, ואז מוסיפים את הדג. חום את החתיכות של דגים מכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר מהמחבת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מערבבים את הקמח למחבת; מבשלים ומערבבים עד משחימים קלות. מערבבים בהדרגה את היין הלבן. החזירו את הדגים למחבת, והוסיפו את פולי ה-fava.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים פטרוזיליה טרייה, כיסוי, ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.