דג חרב גרידלי עם אננס וצ'ילי סלסה
דג חרב גרידלי עם אננס & צ'ילי סלסה לוקח מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 621 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. אם יש לך מיץ של סיד, רוזמרין, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , אנו ממליצים לנסות גם : דג חרב בגריל עם רוטב אננס-אפרסק, Pesce spada steccato e grigliato (שום גרידלי & דג חרב משובץ מנטה), ו חצילים עם פטה, מנטה וצ'ילי.
הוראות
לקצץ את דג החרב של כל שכבות שומן לחתוך כל בשר מוכתם בדם או לבקש מוכר הדגים שלך לעשות את זה בשבילך.
חותכים ל 4 סטייקים שמנמנים (בערך 2 ס " מ עבה). העובי חייב להיות אפילו עבור מושלם "cuisson" (שפים המונח "doneness").
בצלחת רדודה, מערבבים 120ml שמן, 1 כף שמן שומשום, מיץ של 1 ליים, 1 שן שום כתוש קלות, 2 צביטות טובות של מלח ורוזמרין.
שים את סטייקים דגים לתוך המרינדה, לכסות ולקרר מ 1 שעה ליום עד מוכן לבשל, הופך אותם פעם או פעמיים.
לסלסה, לקלף לקוביות את האננס ולשים שני שלישים של בשר חתוך לתוך בלנדר או מעבד מזון עם מלח כפית 1, שאלוט, 2 כפות שמן זית ושמן שומשום הנותר. תוסס עד חלק.
חותכים את הצ ' ילי לפתוח ולהסיר זרעים. קוצצים את הבשר. לקלף את עשב לימון; לחתוך את הגבעול לרצועות ואז קוביות.
מניחים את הצ ' ילי, עשב לימון, 1 שן שום ומיץ ליים לתוך מרגמה גדולה. בערך למחוץ, ואז לעבוד את הבצל וג ' ינג ' ר כדי ליצור משחה.
דק קוצצים את עלי כוסברה וגורפים את עלי הבזיליקום.
מוסיפים לתערובת הצ ' ילי, ואז מערבבים עם אננס טהור וקוביות אננס נוספות. שים בקערה ושופכים על שמן 1 כף הנותרים. לכסות ולהירגע עד יום אחד.
כדי לבשל את דג החרב, לחמם גריל או מחבת מחבת עד ממש חם.
מסננים את הסטייקים מן המרינדה ומניחים על המחבת. צפה בשינוי הבשר מן שקוף קרם חיוור cuisson 1 דקות. הפעל את הסטייקים ומבשלים עוד 1 דקות לא יותר! כדי לשרת, לארגן את עגבניות שרי, פפרדלה מלפפון וחסה קלויה על צלחות.
טפטוף מעל סלסה העליון עם דג החרב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגי חרב. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.